Kim Hinrich
Hvorfor stiller jeg op for Nye Borgerlige?

12. november 2021

Hvorfor stiller jeg op for Nye Borgerlige?

Jeg er typen der er ligetil og kontant og ikke pakker tingene ind, som nogen nok har bemærket. Jeg siger hvad jeg mener, med risiko for mudderkastning, for at udtrykke mine meninger. Så her kommer mine grundlæggende holdninger, råt for usødet.


Jeg accepterer ikke uretfærdighed på nogen som helst måde, og jeg vil gøre alt for at bringe den uretfærdighed til livs som vi især har på det specialiserede skoleområde, handicapområdet og ældreområdet.


Jeg har et ønske om at se på fakta og undersøge tingene til bunds før der træffes vigtige beslutninger og ændringer på borgernes vegne.

Vi skal både lytte til borgerne når det kommer til deres kernevelfærd og sikkerhed, men vi skal også handle ud fra deres behov.  Jeg vil kæmpe for bindende folkeafstemninger når der skal vedtages vigtige emner som griber ind i borgernes hverdag, som f.eks. lokalplaner.


Jeg vil bekæmpe uretfærdigt spild med skattekronerne. Derfor kommer jeg aldrig til at love guld og grønne skove før kernevelfærden og sikkerheden er på plads, og der er penge til overs.  Jeg vil altid kæmpe for en sund og stærk økonomi, som er grundlaget for en tryg og optimal kernevelfærd.


Ingen skal forfordeles, alene ud fra deres etnicitet, på bekostning af andre. Vores unges sikkerhed og liv skal ikke sættes på spil p.ga. berøringsangst over for visse voldsparate grupper i kommunen. Og nej, det har intet med racisme at gøre, men blot en erkendelse af fakta.


Nye Borgerlige står for mine grundlæggende værdier som menneske: retfærdighed og ønsket om effektivitet.


- Demokrati og lige vilkår for alle.


- Mennesket før systemet.


- Frihed under ansvar og til selv at kunne træffe mange flere beslutninger.


- Problemerne skal løses fra bunden. Vi skal se på fakta, og undersøge om tingene kan gøres bedre og mere effektivt for de samme penge.


Derfor stiller jeg op for Nye Borgerlige.


Og skal vi lige én gang for alle slå fast at Nye borgerlige:


- Er imod at der skal være egenbetaling på vores grundlæggende kernevelfærd.  


- Ikke vil skære i kernevelfærden og ikke vil fyre de varme hænder, men effektivisere og give dem frihed så de kan bruge deres faglighed og tid på omsorg, frem for upraktiske arbejdsgange med dobbelt dokumentation og unødvendige registreringer


- Vil gøre alle danskere rigere. Også dem som har mindst. ”Planen” fra Nye Borgerlige giver alle borgere væsentlig flere penge mellem hænderne. 


- Er imod racisme og raceopdeling. Både blandt sorte, brune, gule og hvide. Vi ønsker alle velkommen i Danmark, uanset etnicitet, som vil underordne sig vores grundlov, og forsørger sig selv. Alle danske statsborgere, som af fysiske eller psykiske årsager ikke kan forsørge sig selv, skal have den fornødne hjælp og støtte. Ingen skal tabes på gulvet. Men vores skattepenge er ikke et ”tag selv bord”